Ivonco image missing

SC IVONCO TRADE SRL este o societate cu capital integral privat. Aceasta a luat fiinta in anul 1997 pentru a veni in intampinarea noilor cerinte aparute in constructii si industrie, aducand pe piata produse de inalta calitate, fabricate cu statii complet automatizate importate din Europa.

Societatea este Inregistrata la Camera de Comert sub numarul J40/5687/1997, Cod Unic de Inregistrare RO9607660.

Domeniul principal de activitate este producerea si livrarea de betoane pentru constructii.

Ne adresam tuturor companiilor care doresc sa beneficieze de o multime de servicii la un nivel ridicat de calitate. Principala strategie de promovare este oferirea serviciilor de calitate: cea mai buna reclama este cea realizata de clientii multumiti.

O informare cat mai corecta a ceea ce inseamna compania noastra:

  1. Diversitate si flexibilitate in afaceri;
  2. Fiabilitatea produselor costituie o certitudine, cu sublinierea faptului ca un client care face o astfel de achizitie trebuie sa respecte anumiti parametrii de functionare a acestora, dar sa si intretina, ca o conditiie esentiala pentru o buna derulare a afacerii proprii;
  3. Standardul ridicat al calitatii echipamentelor ofera solutia optima pentru satisfacerea clientului, printr-o gama diversificata de produse, ce acopera o piata larga, cererea fiind pe masura asteptarilor;
  4. Pentru noi nu exista satisfactie mai mare decat atunci cand oamenii cu care lucram sunt multumiti si revin pentru o colaborare pe termen lung.

In calitate de furnizor de servicii specializate pentru segmental de constructii prin livrare de beton, dorim sa devenim cel mai bun furnizor de solutii, un partener al succesului clientiilor nostrii.

logo gray ivonco